Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd.
Thuis

Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd.

Certificaten
China Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd.

1 2 3
Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd. Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd. Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd.
Workshop workshop 3 Bedrijf
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : YXFiber
Aantal werknemers : 51~100
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 60% - 70%

De Wetenschap & de Technologieco. van Wuhanyongxinfeng, Ltd wordt gevestigd in „de Opticavallei van Wuhan ● China“, omringd door een goede R&D-atmosfeer. Het is een professionele fabrikant van SFP, SFP+, XFP, SFP28, QSFP+, QSFP28, KOPER SFP en GPON“. Yongxinfeng is diep geïmpliceerd op het gebied van krachtige actieve optische modules. Het is een high-tech onderneming die R&D, productie, verkoop en de technische diensten integreren. Momenteel, worden onze producten wijd etc. gebruikt op „het gebied van de netwerkdatacommunicatie, veiligheid controlegebied, het gebied van de gegevensopslag, industrieel machts communicatie gebied“.
Wij hangen altijd eerst het „klant, de kwaliteit-georiënteerdde“ dienstconcept aan, bevestigen integriteit, bedrijfsreputatie. Momenteel, worden de producten wijd uitgevoerd naar Brazilië, Rusland, de Oekraïne, India, Singapore, Vietnam en andere landen. Door ons systeem van de naverkoopdienst onophoudelijk te verbeteren, kunnen wij onze klanten van de producten van betere kwaliteit en diensten voorzien. De Yongxinfengtechnologie hangt altijd het „vertrouwen aan“ als wortel, die op de „kwaliteit“ wordt gebaseerd - gebaseerde bedrijfsfilosofie, en vestigt behulpzame verhoudingen op lange termijn met klanten om een win-win resultaat te bereiken.
De de Yongxinfengwetenschap & Technologie hebben zich altijd geconcentreerd op het gebied van optische modules en onophoudelijk een hoop van geld in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten geïnvesteerd. Aangezien de grootte van de installatie en het aantal werknemers blijven groeien, blijft de productiecapaciteit van de installatie stijgen. Wij kunnen OEM en ODM de diensten aan onze klanten verlenen. Alle klanten kunnen „van éénjarige vervanging, driejarige garantie de de naverkoopdienst en van de leventechnische ondersteuning“ genieten. Na jaren van technische accumulatie, zijn onze producten compatibel met alle merken van schakelaars.

Contactgegevens
Wuhan Yongxinfeng Science & Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. monica

Tel.: +8613871525936

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)